20.3.2017

#klo12haaste..EIKU MITÄ?

Katselin yksi päivä, että olipas Puutalonbaby-Kristalla ihana haaste blogissaan. Hän haastoi bloggaajat (tai miksei muutkin) ottamaan päivittäin itsestään kuvan aina päivällä klo 12, että mitä tapahtuu sillä hetkellä. Ajattelin heti, että tämä on superkiva, koska päiväni ovat usein keskenään niin erilaisia! No.. Ei mennyt ihan putkeen... 

..Nimittäin ensimmäisen kerran muistin asian, kun pääsin pitkästä aikaa huokaisemaan, eli perjantaina klo 17.30, kun olin odottelemassa lapsen jumpan ulkopuolella. Ei ihan klo 12 siis. Ajattelin, että seuraavalle kerralle kyllä skarppaan..


..Ja skarppasinkin melko hyvin, sillä seuraavana päivänä, lauantaina, olimme ulkoilemassa, kun muistin klo 13.06, että MITÄ KELLO ON MITÄ KELLO ON. Ja ääh, myöhässä. Päätin sitten kuvata jalkojani uudemman kerran.


Sunnuntai oli toivoa täynnä.. Melkein. Sunnuntaina klo 18.59, juuri ennen Rocky horror shown alkamista muistin: SE PERHANAN KUVA. En ollut kuin seitsemän tuntia myöhässä.


Tänään sitten oli maanantai, uusi viikko, uudet kujeet ja parempi muisti vai miten se meni. Päätin pelata varmanpäälle koulun vessassa tauolla aamulla, klo 10.30, että olisi edes valoisaan aikaan kuvattu sunnuntain pettymysten jälkeen (sehän tuolla vessassa niin hyvin välittyy). Kävin siis pissillä ja täytin juomapulloni.


..Viimeisen kuvan kuvasinkin sitten klo 13.00, myöhässä. TAAAAS!!


Näistä kokemuksista viisastuneena: Postausta on lykätty, laitan muistutuksen puhelimeen. Heti kun muistan. Ah joo ja kyllä, luin juuri Kristan postauksesta, kuinka tarkoitus olikin ottaa selfieitä ja kuinka se muistutus oli hänenkin salainen aseensa. Joo joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!